Nieuwsberichten

Jaarplanning 2023-2024

 

 

23 September
voor alle jeugdleiders uit de regio. Een gezamenlijke seizoenstart! locatie en tijd wordt z.s.m. bekend gemaakt. Doel van deze start is om als team dichter bij elkaar en bij God te komen, maar ook als teams uit verschillende kerken. Hier maken we ons eigen programma voor. Daarnaast een goed moment om te kijken wat 015Connect voor jullie jeugd kan betekenen en jullie voor 015Connect. 

18-20 Oktober
The Farm is elke herfst- en voorjaarsvakantie van woensdag – vrijdag. The Farm is een activiteit voor jongeren van 13 t/m 17 jaar uit de 015Regio. Samen rondom de Bijbel, zingen, leuke dingen doen. De eerste middag hebben we een ontspannen activiteit, de tweede middag doen we een serieuze activiteit en de laatste middag gaan we op outreach! Liefde uitdelen aan mensen in woorden en daden. Check voor laatste info thefarmdelft.nl of hun Insta!

10/11 November
Stargames is een sponsornacht vol met activiteiten voor de jeugd uit alle kerken. Voor jeugd en jeugdleiders een toffe nacht om lol te hebben en dichter bij elkaar te komen. Voor ons een manier om ons jaarprogramma te financieren. In de weken voorafgaande aan de Stargames kunnen teams zich opgeven en jeugdgroepen zich laten sponsoren. Zodra we meer weten zoeken we contact! 

15 December
Afgelopen jaar was de allereerste 015Kerstmarkt in het Kruithuis! Wat ons betreft een geslaagde test. Dit jaar doen we dit 2.0! Een centrale kerstdienst en daaromheen van alles te doen. Voor meer info, hou onze Insta in de gaten.

16 & 26 Januari
Zo halverwege het seizoen organiseren we een thematraining voor alle jeugdleiders. Heb je een thema waar je als vrijwilliger graag eens meer over zou leren? Laat het weten via info@015connect.nl Leren van experts en van elkaar staat centraal op deze thema training!

Jeugddiensten of avonden hebben we al een aantal keren gehouden in de Hofkerk! Dit seizoen willen we ook andere kerken bezoeken. Een mooi moment om vanuit alle kerken samen te zingen, te luisteren en elkaar te ontmoeten. Voor info houdt onze Insta in de gaten!

9, 21-23 & 26 Februari
Sporttoernooi, spreekt voor zich. Info volgt!

The Farm (zie, oktober)

Start Youth Alpha, samen zoeken naar wat het christelijk geloof eigenlijk is. Een mooie cursus voor zowel zoekende christelijke jongeren als jongeren die nooit in een kerk komen. De kans om samen kennis te maken met God en de kerk! We komen samen in The Mall.
(elke maandag tussen voorjaars- en meivakantie)

15 Maart
Jeugddiensten of avonden hebben we al een aantal keren gehouden in de Hofkerk! Dit seizoen willen we ook andere kerken bezoeken. Een mooi moment om vanuit alle kerken samen te zingen, te luisteren en elkaar te ontmoeten. Voor info houdt onze Insta in de gaten!

20 April
Niet alles hoeft altijd georganiseerd te worden! Op deze avond hebben we alle tijd om elkaar eens ontspannen beter te leren kennen. The Mall jongerencentrum is open, de pooltafel, bar en PlayStation staan klaar!  

25 Mei
Gezellige gezamenlijke afsluiting en reflectie met jeugdleiders uit alle betrokken kerken. Locatie en tijden worden later bekend gemaakt. 

Juni
Jeugddienst op zondagmiddag! Waar tot nu toe alle diensten op vrijdagavond waren, willen we aan het einde van het seizoen een gezamenlijke jeugddienst op zondag! Thema en tijdstip wordt nog bekend gemaakt. Locatie: Kerk Delfgauw
Summer Connection

Juli
Athletes in Action,
sportweek in de eerste week van de zomervakantie

Augustus
Zomervakantie!