Steun ons

"Ondersteunen van 015Connect is investeren in de toekomst van de kerk, de jeugd!"

Giften

Om ons werk te kunnen doen en zoveel mogelijk jongeren te kunnen bereiken, zijn we afhankelijk van uw giften. Wilt u ons steunen, eenmalig of periodiek? Dat kan! Deze giften kunnen worden overgemaakt op het rekeningnummer NL 40 INGB 0675 9004 41 t.n.v. GKv Delft. Waarom GKv Delft? Zie uitleg hier onder. Bedankt voor uw bijdrage.

ANBI-status

Ook als bedrijf kunt u ons steunen! Door de ANBI-status zijn uw giften fiscaal aftrekbaar. We zouden het zeer waarderen als u met uw bedrijf ons periodiek en dus op een blijvende manier zou willen steunen door elke maand/kwartaal/jaar te geven! Éénmalige giften zijn natuurlijk ook welkom!

015 Connect is begonnen vanuit de GKv Delft. Inmiddels zijn we hier uit aan het groeien en wordt het echt een eigen organisatie. Echter, het rekeningnummer en de ANBI-status vallen voor nu nog wel onder de mantel van de GKv Delft. Klik hier voor meer informatie over de ANBI-status van de GKv Delft.

Direct doneren

Wilt u direct een bedrag overmaken? Dat kan! Als u hieronder op de WhatsApp knop klikt, stuurt u automatisch een bericht naar Jeroen. Door middel van een betaalverzoek kunt u dan zelf het bedrag kiezen. Ook kunt u vragen stellen en meer te weten komen.